obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black

(84 kundeanmeldelser)

kr. 549,00

Hvis I ønsker at opgradere jeres allerede eksisterende BDSM lege, så er denne Klassisk Flogger fra obaie lige sagen. Denne sorte læder pisk er ideel til både dominanslege og afstraffelse. Den er for jer der allerede har erfaring inden for spanking. Flogge … læs mere her

Er obaie Ægte Læder Klassisk Flogger - Black på lager?

Annonce
Køb obaie Ægte Læder Klassisk Flogger - Black

Beskrivelse

  • Navn: obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black
  • Pris: kr. 549.00
  • Vare ID: 23084
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
obaie Ægte Læder Klassisk Flogger - Black

obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black fra obaie

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Norden. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der er et brand, som altid leverer, nemlig obaie og den mest populære vare er nok denne obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black giver helt nyt liv til sexlivet

obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Par,Par Sexlegetøj,Blid Bondage,Piske & Paddles,Fetish,Floggers,Smerte & Sanseleg,obaie,NORTIE x obaie. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black ved den velkendte shop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black – fordele ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

84 reviews for obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black

4.6 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “obaie Ægte Læder Klassisk Flogger – Black”