Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black

(49 kundeanmeldelser)

kr. 79,00

En hårdere og længerevarende erektion er hvad du får med disse silikone penisringe fra Sinful. Med de tre størrelser kan du finde den, der passer dig bedst eller bruge dem omkring penis og kuglerne samtidig. Penisringe støtter din erektion ved sænke blodg … læs mere her

Er Sinful Penisring Sæt 3 stk - Black på lager?

Annonce
Køb Sinful Penisring Sæt 3 stk - Black

Varenummer (SKU): 14222 Kategori:

Beskrivelse

  • Navn: Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black
  • Pris: kr. 79.00
  • Vare ID: 14222
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sinful Penisring Sæt 3 stk - Black

Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black fra Sinful

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Norden. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er produkterne fra Sinful og et af de helt populære produkter er denne Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne kommer pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen Sinful. Du får også hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black hos onlineshoppen Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black – fordele ved at købe online

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

49 reviews for Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black

4.7 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sinful Penisring Sæt 3 stk – Black”