Cases og referencer

Vores arbejde med iværksættere og risikovillig kapital har givet mange spændende referencer . Her på siden finder du et par udvalgte referencer for at give et indtryk af de mange typer projekter vi kan hjælpe med.

“I forbindelse med udvikling af Powerpipe’s patenterede solfanger, der som den første i verden på rentabel vis, skulle kunne producere både strøm og varmt vand, opsøgte jeg registreret revisor Klaus Bach Jensen (KKN Udvikling). Jeg fik en meget værdifuld sparring og et seriøst engageret bestyrelsesmedlem, der har hjulpet mig med at forretningsudvikle Powerpipe.” Niels Lindeburg

Powerpipe

Free Grip er en innovativ og simpel løsning til brug når bilen er kørt fast i sne eller mudder, der sælges i butikker landet over.

“Vi konsulterede KKN Udvikling med vores Free Grip projekt. Vi mødte fra start nogle engagerede, dygtige og inspirerende personer. KKN Udvikling hjalp os effektivt og hurtigt videre med vores projekt således at vi kort tid efter kunne komme i markedet. Vi anbefaler varmt at benytte folkene bag KKN Udvikling, man får den præcise sparring og et skub i den rigtige retning således at man muliggør sin drøm om at stå med sit eget produkt og få det på markedet.”

Anders & Rasmus,

Iværksætterne bag Free Grip

“Jeg har været ualmindelig tilfreds med indsatsen fra KKN Rådgivning ifm. min skattesag. Ikke alene pga udfaldet, men mest af alt på grund af den måde det hele forløb. Det var enkelt, let forståeligt og baseret på win-win. Der blev taget hånd om alt, og hele tiden med følelsen af, at der er styr på det. Så en helt igennem smertefri og succesfuld oplevelse.”

Nikolaj Lehmann

Skattesag

“KKN Rådgivning kan stærkt anbefales. De arbejder proffesionelt, god og forståelig rådgvining, og altid nem at komme i kontakt med. Udfaldet var positivt for mig, der gik ca. 14 dage til beløbet stod på min konto. Der var fra start til slut mange spørgsmål fra min side, det blev behandlet med stor forståelse og professionel rådgivning. Jeg kan kun sige KKN Rådgivning er top professionelle.”

Conny Pedersen

Rådgivning

“Sjældent har jeg oplevet bedre service og hurtig behandling samtidigt med at få et beløb tilbage i skat, som jeg i tankerne havde fraskrevet totalt, må jeg sige at jeg kun kan anbefale KKN Rådgivning og deres professionelle kundeservice samt insight i disse sager.”

Thomas Clausen

Skattesag

“Top proffesionel og korrekt rådgivning. Hurtig behandling af skattesag. Følte mig rigtig godt orienteret og kan varmt anbefale KKN Rådgivning.”

Birthe Nyberg Jensen

Skattesag

“Jeg har haft en rigtig god oplevelse vedrørende det KKN Rådgivning har hjulpet mig med i forbindelse med opløsningen af mit selskab og rådgivning heraf.”

John Marzena

Rådgivning

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller services, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at tale med dig.