Diskret køb af kondomer? Sådan gør du!

Det er aldrig sjovt at købe kondomer nede i supermarkedet. Alle kan jo se, hvad du køber, lige fra dem der står bag i køen til damen eller manden bag kassen. Ved at købe dine kondomer online slipper du helt for de nysgerrige blikke. På den måde kan du gøre dine kondomkøb diskret og privat, så størrelse og gørelse bliver mellem dig og din partner. Læs mere her.

Findes der noget mere pinligt end at stå i supermarkedet oppe ved kassen og overveje, om man skal lange ud efter kondomerne på hylden eller ej? Eller hvad med en graviditetstest? Puha, bare tanken giver sved på panden.

Køb kondomer og hjemmetests diskret via Secretly i stedet for. På den måde holder du alt mellem dig og din partner. Der kan være mange grunde til at sex, kondomer og graviditet skal holdes mellem to personer, og ved at købe dine privatsager på nettet undgår du nysgerrige blikke bag i køen og hos kassedamen.

Undgå graviditetstest med kondomer

Sikker sex er vejen frem. Medmindre du og din partner har et velbegrundet ønske om at blive gravide sammen, så er det altid en god idé med et lager af kondomer derhjemme til at trække på. Det er en af de sikreste måder at dyrke sex på, og det beskytter ikke bare mod uønsket graviditet, men også mod eventuelle kønssygdomme.

Hellere have for mange kondomer end for få. Man ved aldrig, hvornår lysten kommer over en. Det kan være særligt nyttigt, hvis man ikke er i et fast forhold, da en uønsket graviditet kan ændre livet for jer begge to for altid. Hvis I derimod ønsker jer et barn, så drop kondomerne helt og køb en hjemmetest i stedet for. Så behøver I ikke vente ret længe på et positivt svar.

«
»

Skriv et svar