7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@kkn-udvikling.dk
Vælg en side

Når man som mand i en længere periode kan det være svært at tilfreds stille sig selv i Længden. Dette findes der dog en masse alternative former for sexlegetøj som kan hjælpe med. Vi vil her prøve at guide dg en smule i forhold til hvad der passer til dine personlige præferencer.

Mange mænd har sikkert hørt det en smule grimme ord pocket pussy, som børn oftest bruger. Det moderne ord for sådan en er i dag et fleshlight. Dette er en slags lommelugte som man kan indføre penis i, så det føles som en skede. Disse skal helst bruges med glidecreme, da de ikke selv har nogen form for glidecreme.

Med disse fleshlight følger der et billede af en pige med, dette betyder man kan vælge en fleshlight, der passer til ens præferencer inden for kvinder. Du kan vælge ud fra hudfarve, størrelse, stramhed og materiale. På den måde sikrer du dg at have det fleshlight der bringer dig allermest nydelse, og glæde. Se fleshlight girls her

Penis ringe

Hvis man ikke er en singlemand kan man overveje at anskaffe et sex legetøj, som både gør dg og kvinden glade. Der findes alt fra helt simple og prisvenlige penisringe over til de mere avancerede med vibration. En penisring med vibrator kan stimulere jer begge under samleje, og kan på denne måde være en stor fordel for sexlivet i et parforhold. Vi har også pens ringe til begyndere og penisringe til de mere øvede.

Der er masser af mænd, som ville ønske, de kunne holde erektionen lidt længere. Måske der også er partnere derude, som ville ønske deres mand kunne holde lidt længere med en dejlig hård erektion. Med penisring får du en kraftig og fyldig erektion, der holder i længere tid, så både du og din partner opnår en bedre sexoplevelse.