Kapital

Gode ideer skal realiseres, ikke blive liggende i skuffen. Vi hjælper dig videre, så du kan realisere dit projekt

Kontakt os med et oplæg til dit projekt.

CASE // RÅDGIVNING

Gældtilskat.dk

Gæld til skat er en virksomhed der tilbyder almindelige danskere hjælp i forbindelse med skattesager, såvel som gæld til andre kreditorer.

Gæld til skat hjælper helt almindelige danskere med at få overblik, ud fra devisen: No cure – No pay. Det har vist sig at være en særdeles succesfuld strategi, og Gæld til skat har allerede hjulpet tusindvis af danskere.

Gæld til skat drives under KKN Udvikling A/S som en selvstændig forretningsenhed.

 

CASE // UDVIKLING

Fuel Hero

Fuel Hero er en smart anordning der sikrer at ejere af dieselbiler ikke tanker bilen med benzin, hvilket omgående ødelægger motoren. Udbedringen af såden en fejl løber nemt op i mange tusinde kroner. Med Fuel Hero sikrer man sig mod dette for under 100 kroner – en fornuftig investering for alle ejere af dieselbiler.

Fuel Hero er udviklet af KKN Udvikling i samarbejde med Schoeller Plast. Finanseringen til projektet er sket ved crowdfunding. Har du også et projekt du brænder for? Kontakt os i dag og fortæl os om det.

CASE // KAPITAL

FreeGrip

Vi blev kontaktet af folkene bag Freegrip, der ønskede sparring med ønske om at komme i markedet med deres produkt. Efter en indledende dialog blev vi enige om rammerne for samarbejdet og igangsatte de rigtige tiltag med henblik på  at nå målet. Det har resulteret i at Freegrip i dag er tilgængeligt på en lang række salgssteder.