Udvikling

Hvad enten du beskæftiger dig med et startup, en etableret virksomhed, ejendomme eller andet, så få en snak med os, og bliv en del af netværket.

Fuel Hero er et projekt, KKN Udvikling A/S har arbejdet med

På verdensplan kører mindst 900 mio. dieselbiler dagligt rundt med en permanent risiko for a få ødelagt motoren ved en enkelt lille fejltagelse. Fuel Hero, en dansk opfindelse, forhindrer de dyre fejltankninger.
100% dansk løsning med kæmpe potentiale
Over hele verden risikerer millioner af ejere af dieselbiler dagligt at få ødelagt motoren ved en enkelt lille fejltagelse. Benzinpistolen på tankstationerne er nemlig mindre end dieselpistolen, og den kan dermed nemt komme ned i dieselbilens tank (men ikke omvendt).
”Kommer chaufføren til at tanke bilen med benzin i stedet for diesel og kører videre, løber regningen hurtigt op i 30-40.000 kr. for en ny motor. Men denne risiko for ’dummebøder’ til dieselbiler fjerner Fuel Hero”, fortæller Niclas I. Larsen, partner i KKN Udvikling, – det danske iværksætter- og innovationsfirma bag opfindelsen. ”Fuel Hero er en lille plastspærre til under 100 kr., der monteres i dieselbilens tankindgang, så benzinpistolen ikke kan sættes ned i denne. Vi har fået brugsmodel-beskyttelse og det lille patent sikrer os mod konkurrenter på det enorme, internationale marked, hvor der findes 900 mio. dieselbiler”.

Læs pressemeddelelsen her