Find den rigtige dildo for dig

Alle kvinder er forskellige. Vi har forskellige lyster, forskellige ting der tænder os, og rent anatomisk er vi også vidt forskellige. Derfor er det også meget individuelt hvilken dildo der passer bedst til den enkelte kvinde. En dildo er ikke bare en dildo. Der findes et hav af forskellige dildoer på markedet, og det kan faktisk være lidt af en udfordring at finde den der passer helt perfekt til dig, men når du så finder den, så er det som ”a match made in heaven”. Den dildo der stimulerer dig på den helt rigtige måde, vil hurtigt blive din allerbedste ven. Nu er det jo heldigvis ikke sådan at du kun må eje én dildo. Mange kvinder har flere forskellige dildoer, men hvis du skal købe din allerførste dildo, så er det godt at være opmærksom på hvad det er du skal kigge efter og det kan derfor godt være en ide at læse en guide til valg af dildo. 

Størrelse, materiale og form

Det du skal overveje er størrelsen, materialet og formen på dildoen. Disse tre ting er nemlig altafgørende i forhold til at dildoen rammer helt perfekt, og stimulerer dig på den helt rigtige måde.

Form

Når vi snakker om formen, er en af de ting du f.eks. skal overveje, om du gerne vil have en dildo med en realistisk form som en penis, eller om den gerne må være mere ”kreativ”. Hvis du gerne vil finde en dildo der kan stimulere dit G-punkt, er dette også en ting du skal være opmærksom på når du vælger, da nogle dildoer er designet specielt til at stimulere dit G-punkt. 

Materiale

Du kan få dildoer i mange forskellige materialer. Hvis du vælger en af silikone, vil den være meget nemmere at føre op, og kræve mindre glidecreme. Dette materiale er også meget fleksibelt, så den kan være lettere at bruge. En dildo af silikone er også nem at rengøre. Silikonen gør dog også at det er sværere at ramme plet på bestemte punkter, såsom G-punktet, fordi materiale er mere bøjeligt.  

Nogle dildoer er lavet i stål eller glas, og følelsen af disse er helt specielt, derfor foretrækker mange kvinder, en lidt smallere udgave som den første dildo, så de lige kan vænne sig til fornemmelsen. Det smarte ved en glas eller ståldildo er at du også kan bruge den til temperaturlege. Du kan nedkøle den, eller varme den op for en helt anderledes stimulering. Du skal bare sørge for at teste temperaturen på din underarm inden du bruger den, så du ikke får forfrysninger eller brandsår mellem benene. En dildo i stål og glas kan være god når du skal ramme dit G-punkt.

Størrelse

Hvis du gerne vil have en meget intens stimulering, så skal du gå efter en stor dildo, eventuelt med meget struktur. Hvis du shopper sexlegetøj online, kan du altid finde detaljer om dildoen såsom diameter, længde, materiale osv. Det er en god ide at tjekke alle disse detaljer ud, så du ikke får en dildo hjem der er større eller mindre end hvad du regnede med. Find gerne et målebånd frem så du fysisk kan se hvor lang og tyk dildoen er.

 Vibrationer

En anden ting der er vigtig at tænke på, er om du skal have en dildo der vibrerer eller ej. Dette har også meget at sige i forhold til stimulering. Hvis du vælger en vibrerende dildo, skal du også tænke på om du vil have en med batterier, eller en du skal lade op. Der findes utrolig mange forskellige vibrerende dildoer, og langt de fleste giver dig også muligheden for at vælge vibrationsmønstre og vibrationsstyrke selv, så du kan tilpasse dildoens rystelser til din egen krop.

«
»

Skriv et svar